Voorbereiding op m’n eerste camino
Door: Jörgen
Blijf op de hoogte en volg Jörgen
09 Maart 2023 | Nederland, Soest
Eindelijk gaat het er van komen! Na 3x de reis gepland te hebben, de laatste keer had ik m’n vliegticket in bezit en moeten annuleren, is m’n pelgrimstocht naar Santiago de Compostela aanstaande. Over een kleine 3 weken (di 28 mrt) vertrek ik voor een voettocht van 550 km die ik zal starten in Santander.
Kriebels in m’n buik nu de datum dichter en dichterbij komt. Het is een lang gekoesterde wens van mij om deze tocht te lopen. Onverwachts dient zich nu de kans aan nu ik in-between-jobs ben. Geïnspireerd door m’n vroegere zwager Rinus en vooral aangewakkerd door m’n liefsteling Corinne, die al 2x een camino (zo wordt de pelgrimstocht genoemd) heeft gelopen.
Ik kijk ernaar uit om meZelf te ontmoeten. De reis naar binnen, dwalend in m’n ziel. Benieuwd wat ik allemaal nog mag ontdekken.
Op het moment van schrijven heb ik al enige weken achter de rug van dagelijkse wandelingen afgewisseld met wat hardlooptrainingen. Gestaag kom ik weer beter in mijn lijf en verbetert de conditie. Een fijn gevoel.
Nu de dag van vertrek dichterbij komt worden de wandelingen langer en heb ondertussen afgelopen zondag voor het eerst 12km met volle bepakking gelopen. Dat viel me erg mee. Aanstaande zondag wacht een tocht over 17km. Ik kijk ernaar uit….
09 Maart 2023 - 09:19
Anneke :
Wat leuk om je te volgen met je voorbereiden en de tocht op zich. Zeker een mooie reis om zo naar binnen te gaan en met je zelf aan de slag te mogen. Succes met lopen en dapper van je.
Liefs anneke
09 Maart 2023 - 09:51
Ingrid :
Lieve broer,Eindelijk is het zover, wat een geweldige ervaring zal dit gaan zijn voor je. Lopend in de prachtige natuur, genietend van alle indrukwekkende dingen die je zal gaan beleven onderweg. Hoop voor jou op mooi wandel weer, geniet er met volle teugen van en laat alles over je heen komen.Liefs je zussiexxx
09 Maart 2023 - 11:17
Reijskie :
Ik volg je gráág liefs reijskie
09 Maart 2023 - 11:41
Eva Keeris:
Fantastisch!
ja, sometimes you have some Walking to do [e-1f64f][e-1f3fd]
Wat een zegening, feel blessed… Het is Heilig om de calling te kunnen volgen voor De Tocht.
Eva
09 Maart 2023 - 11:59
Karel :
Succes en veel bewust-zijn.
09 Maart 2023 - 12:57
Erik :
Ik volg je graag
09 Maart 2023 - 16:41
Corinne:
Allerliefste peregrino,
Ook ik heb kriebels in mijn buik en waan me weer terug in 2016 toen ik zelf bezig was met de voorbereidingen van mijn camino.
Ik ben zo trots op je dat je eindelijk de stap hebt genomen en 'de weg' naar Santiago de Compostela gaat lopen; niets of niemand kan je straks die ervaring afnemen! Het lopen gaat je zoveel brengen, zelfs nog maanden nadat je weer terug bent in Nederland (echt waar schat [e-1f60d]).
Maar eerst lopen we samen nog de camino de Fisterra y Muxia vanaf Santiago!
Buen camino van je lief! [e-1f600][e-2764]
Ivonne:
Spannend! Veel plezier en inzichten [e-2764]️
10 Maart 2023 - 13:20
Marloes Beugelsdijk :
Wat mooi, heel veel succes!
Liefs Marloes
11 Maart 2023 - 12:07
Marleen:
Geniet van jouw voorbereiding en deze fantastische kans om een nog mooier mens te mogen worden dan je al bent. Iedere stap is een stap.[e-1f340] Succes morgen met de eerste 17 km! Ik blijf je volgen.
Brasa!
12 Maart 2023 - 21:31
Harriët:
Hi lieve Jörgen, wat fijn om van je langgekoesterde wandeling te mogen meegenieten. Je hebt jeZelf natuurlijk al lang ontmoet, maar wow.....nu eindelijk de echte camino, de vrijheid, de tijd en ruimte, de natuur, het wandelen, het op jezelf aangewezen zijn in de bijzondere energie van de camino, ik gun het je zó!
Succes met de verdere voorbereidingen en nu alvast: bien camino! [e-1f340]
13 Maart 2023 - 15:52
Shirley Bleijenberg :
Ik wens jou een prachtige spirituele reis[e-1f64f][e-1f3fc]
14 Maart 2023 - 09:12
Jos Van Der Linden:
Afgelopen zondag liepen we samen over de heide bij Terlet. Er stond 17 km, maar het werden er meer. Ik moest van binnen lachen, want zo zal het je ook vergaan op je eigen Camino. De dag zal elke keer weer nieuwe verrassingen geven. Zowel in afstand als in dat wat je verwacht wat de dag geeft.
Nu gaat eindelijk deze 'reis' voor je beginnen. De spanning voelbaar, om als je er bent, los te kunnen laten en te genieten!
Santiago de Compostela
Je dingen snap
Wees lief voor jezelf
En voor de ander
Woord na woord
Pelgrim zijn, zoals het hoort
Ga nu je pad
Geniet van je weg
Meter na meter
Camino-kilometervreter
Buen Camino
16 Maart 2023 - 12:15
Namaya:
jaa!! het is bijna zo verrr!! ik ga je volgen lieverd [e-2763]️ ik wens je een hele mooie reis naar binnen, naar buiten en alles er tussen in [e-1f496]
16 Maart 2023 - 15:35
Olja:
Lieve Jörgen,
Ik wens je een mooi reis, waarbij je jouw diepste Zelf ontmoet met alles dat zich wil laten zien!
Zo binnen zo buiten!
Zo buiten zo binnen!
[e-1f31f][e-2764]️
16 Maart 2023 - 20:49
Veronique En Leendert :
Veel plezier op dit mooie avontuur!
20 Maart 2023 - 10:02
Anna :
Wauw mooi [e-2665]️
22 Maart 2023 - 11:50
Linda Van Kampen:
Succes! Ik wens je heel veel mooie ervaringen [e-1f60d]
25 Maart 2023 - 13:29
Mariëtte:
Super dat je deze bijzondere pelgrimstocht nu echt gaat meemaken! Voldoende vragen op zak, de inzichten zullen als vanzelf ontvouwen. Wens je een mooie tijd lieverd! [e-1f917]